Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybų mišrainė su kopūstais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 kilogramai grybų
2 kilogramai kopūstų (švieži)
1 kilogramas morkų
1 kilogramas svogūnų
0.5 litro pomidorų padažo
0.2 litro aliejaus
3 laurų lapų (lapai)
šiek tiek pipirai (malti, juodieji)
2 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Grybus išvirti. Supjaustytus kopūstus patroškinti su šlakeliu aliejau. Morkas nuskusti, sutarkuoti ir kartu su supjaustytais svogūnais bei grybais pakepinti vienoje keptuvėje ant aliejaus.
2.
Tada visas daržoves sudėti į puodą, užpilti pomidorų padažu, sudėti lauro lapus, juoduosius pipirus, druską. Viską išmaišyti ir pavirti ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
3.
Tada masę sudėti į stiklainius, uždengti dangteliais ir puode pasterizuoti 25 minutes. Sandariai uždaryti dangtelius, pastatyti ant jų ir palikti atvėsti.
Geriausia laikyti šaldytuve arba kitoje šaltoje vietoje.

Grybų mišrainė su kopūstais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grybus išvirti. Supjaustytus kopūstus patroškinti su šlakeliu aliejau. Morkas nuskusti, sutarkuoti ir kartu su supjaustytais svogūnais bei grybais pakepinti vienoje keptuvėje ant aliejaus.

  2. Tada visas daržoves sudėti į puodą, užpilti pomidorų padažu, sudėti lauro lapus, juoduosius pipirus, druską. Viską išmaišyti ir pavirti ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.

  3. Tada masę sudėti į stiklainius, uždengti dangteliais ir puode pasterizuoti 25 minutes. Sandariai uždaryti dangtelius, pastatyti ant jų ir palikti atvėsti.
    Geriausia laikyti šaldytuve arba kitoje šaltoje vietoje.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai (2)


  • Vitalija 2017-09-23 19:14

    Bandziau daryti, vyras sake labai skanu. Tai siandiena darau dar


  • Roma 2016-07-20 22:14

    Darau be kopustu,visa kita kaip recepte.,nepasterizuoju,issilaiko kuo puikiausiai


Daugiau receptų