Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybų salotos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių (virtos)
šiek tiek krapų
2 vienetai morkų (virtos)
1 vienetas svogūnų (mažas)
2 vienetai marinuotų agurkų
0.5 stiklinės konservuotų žirnelių
1 stiklinė grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui papildomai reiks:
75 g. grietinės,
75 g. majonezo,
1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
truputį krapų.

Morkas, bulves, agurkus ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite žirnelius, grybus ir užpilkite padažu. Padažui sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias.
Salotas išmaišykite, sudėkite į salotinę ir papuoškite susmulkintais krapais.

Grybų salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Padažui papildomai reiks:
75 g. grietinės,
75 g. majonezo,
1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
truputį krapų.

Morkas, bulves, agurkus ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite žirnelius, grybus ir užpilkite padažu. Padažui sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias.
Salotas išmaišykite, sudėkite į salotinę ir papuoškite susmulkintais krapais.

Komentarai


Daugiau receptų