Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.

Grybų salotos-garnyras
INGREDIENTAI:
2 | česnakų |
200 gramų | pupelių (virtos ar konservuotos) |
1 vienetas | svogūnų (dideli) |
1 valgomasis šaukštas | majonezo |
450 gramų | pievagrybių (švieži ar konservuoti) |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybų salotos-garnyras
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Pupelės, virtos ar konservuotos, 200 gramų
- Svogūnai, dideli, 1 vienetas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, švieži ar konservuoti, 450 gramų
- Druska
- Aliejus, kepimui
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
labai skanios salotos as ne kaip garnyra dariau, o vakarienei tokias saloteles paruosiau :super: