Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybų salotos-garnyras
AUTORIUS:
Gitana
INGREDIENTAI:
2 česnakų
200 gramų pupelių (virtos ar konservuotos)
1 vienetas svogūnų (dideli)
1 valgomasis šaukštas majonezo
450 gramų pievagrybių (švieži ar konservuoti)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.

Grybų salotos-garnyras

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūną sukapojus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepinkite, kol svogūnai taps auksinės spalvos.
Sudėkite smulkintus grybus ir kepinkite dar 5 minutes. Po to sudėkite pupeles, druską ir išspauskite česnako.
Kepinkite vis pamaišant apie 1-2 minutes.
Įmaišykite majonezą ir nukelkite nuo ugnies.

Receptą atsiuntė Gitana

Komentarai (1)


  • rima 2012-09-13 13:37

    labai skanios salotos as ne kaip garnyra dariau, o vakarienei tokias saloteles paruosiau :super:


Daugiau receptų