Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybų sriuba su pomidorais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas grybų
1 kilogramas svogūnų
1 kilogramas morkų
šiek tiek laurų lapų (lapai)
500 mililitrų aliejaus
500 mililitrų pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai druskos
šiek tiek pipirai (juodi, malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirkite grybus. Morkas nuskuskite, sutarkuokite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Juos kartu su morkomis pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Prieš jiems baigiant kepti, sudėkite grybus ir truputį patroškinkite.
2.
Viską perkelkite į puodą ir sudėkite likusius ingredientus. Nuolat maišydami, virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada masę sudėkite į stiklainius ir pasterizuokite 20 minučių.

Grybų sriuba su pomidorais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išvirkite grybus. Morkas nuskuskite, sutarkuokite. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Juos kartu su morkomis pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Prieš jiems baigiant kepti, sudėkite grybus ir truputį patroškinkite.

  2. Viską perkelkite į puodą ir sudėkite likusius ingredientus. Nuolat maišydami, virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada masę sudėkite į stiklainius ir pasterizuokite 20 minučių.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų