Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybų sriuba su riešutais
AUTORIUS:
Augustinas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų lazdyno reišutų
2 vienetai svogūnų
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
700 gramų baravykų
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
600 mililitrų sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus ir svogūnus supjaustyti.
Įkaitinti sviestą ir apkepinti jame svogūnus. Kai svogūnais pagels, sudėti 3/4 grybų ir patroškinti 10 min.
Sudėti troškintus grybus į verdantį sultinį ir pavirti 20 min.
Tada viską suplakti mikseryje, pasūdyti, įberti pipirų.
Įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame pakepinti likusius grybus ir riešutais.
Patiekti sriubą su grietine arba grietinėle, įdėti keptų grybų su riešutais.

Grybų sriuba su riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybus ir svogūnus supjaustyti.
Įkaitinti sviestą ir apkepinti jame svogūnus. Kai svogūnais pagels, sudėti 3/4 grybų ir patroškinti 10 min.
Sudėti troškintus grybus į verdantį sultinį ir pavirti 20 min.
Tada viską suplakti mikseryje, pasūdyti, įberti pipirų.
Įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame pakepinti likusius grybus ir riešutais.
Patiekti sriubą su grietine arba grietinėle, įdėti keptų grybų su riešutais.

Receptą atsiuntė Augustinas

Komentarai


Daugiau receptų