Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybų suktinis
AUTORIUS:
Lina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1.5 valgomojo šaukšto muskato
400 gramų špinatų
150 gramų feta sūrio
šiek tiek druskos
35 gramai sviesto (lydytas)
150 gramų grybų
1 vienetas lavašo (lakštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.

Špinatus nulieti verdančiu vandeniu, palaikyti 3 minutes, ištraukti iš vandens ir nusausinti popieriniu rankšluostėliu. Špinatus sukapoti.

Nedideliame kiekyje aliejaus kepti grybus, kol suminkštės.

Tarkuotą sūrį sumaišyti su špinatais ir grybais (apkeptais, ataušusiais). Pagardinti druska, muskatu ir viską išmaišyti.

Lavašą tolygiai ištepti paruošta mase, susukti suktinį ir kepti orkaitėje 10- 15 minučių iki auksinės rusvos spalvos.

Supjaustyti griežinėliais ir patiekti.

Skanaus :)

Grybų suktinis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.

Špinatus nulieti verdančiu vandeniu, palaikyti 3 minutes, ištraukti iš vandens ir nusausinti popieriniu rankšluostėliu. Špinatus sukapoti.

Nedideliame kiekyje aliejaus kepti grybus, kol suminkštės.

Tarkuotą sūrį sumaišyti su špinatais ir grybais (apkeptais, ataušusiais). Pagardinti druska, muskatu ir viską išmaišyti.

Lavašą tolygiai ištepti paruošta mase, susukti suktinį ir kepti orkaitėje 10- 15 minučių iki auksinės rusvos spalvos.

Supjaustyti griežinėliais ir patiekti.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (1)


  • jalapenas 2013-10-16 10:29

    nižinau, kažkoke tai šaltiena


Daugiau receptų