Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybų užtepelė
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų grybų (geriausia baravykai)
1 pundelis krapų
250 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
1 vienetas svogūnų
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Grybus labai smulkiai supjaustyti. Krapus sukapoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Pridėti grybus, gardinti druska ir pipirais ir kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Pridėti kapotų krapų. Troškinti kelias minutės, uždengti ir palaikyti dar 5 minutės.

Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.

Skanaus.

Grybų užtepelė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybus labai smulkiai supjaustyti. Krapus sukapoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Pridėti grybus, gardinti druska ir pipirais ir kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Pridėti kapotų krapų. Troškinti kelias minutės, uždengti ir palaikyti dar 5 minutės.

Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų