Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Grybukai
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių (papuošimui)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
200 gramų kalakutų faršo
10 vienetų pievagrybių (dideli)
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulves išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautųsi "grybukai".
Grybų patiekalas paruoštas!

Grybukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pievagrybius nuplauti, nusausinti, kotelius nupjauti. Svogūną ir morką nulupti, susmulkinti, kartu su pievagrybių koteliais pakepinti aliejuje ir sumaišyti su faršu. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kapotais žalumynais. Pievagrybių kepurėles pasūdyti, pagardinti prieskoniais ir įdaryti apkepinta mase. Įdarytus pievagrybius dėti į karščiui atsparų kepimo indą, užberti sūrio, kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20min. Bulves išvirti su lupenom, galiukus nupjauti taip, kad gautųsi "grybukai".
Grybų patiekalas paruoštas!

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (3)


  • 芸者 2010-08-08 17:17

    Grybukai nerealiai skanus %-)
    Patariu pasigaminti visiams %-)


  • SONE 2009-11-23 13:52

    MIAU


  • ieva 2009-07-23 20:55

    skamba skaniai :)


Daugiau receptų