Šokoladą reikės ištirpinti. Šokoladas ir aguonos - papuošimui.
Išmaišome tešlą. Pilame tešlos į specialią keptuvę, grybukams.
Iškepusių grybų kepurėles pavilgome šokolade ir paliekame šaltai, kad sukietėtų. Kotelio galą irgi pavilgome šokolade ir pavoliojame aguonose.

Grybukai
INGREDIENTAI:
100 gramų | margarino (arba sviestas) |
3 vienetai | kiaušinių |
3 stiklinės | kvietinių miltų (1 stiklinė 180 ml) |
2 valgomieji šaukštai | majonezo |
0.5 arbatinio šaukštelio | sodos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Margarinas, arba sviestas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė 180 ml, 3 stiklinės
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Šokoladą reikės ištirpinti. Šokoladas ir aguonos - papuošimui.
Išmaišome tešlą. Pilame tešlos į specialią keptuvę, grybukams.
Iškepusių grybų kepurėles pavilgome šokolade ir paliekame šaltai, kad sukietėtų. Kotelio galą irgi pavilgome šokolade ir pavoliojame aguonose.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
O cukraus neeeikia?
:super: :super: :-D %-)
iškepusi juos, kepures šokolade, kotus glajuje pamirkau, o "šaknis" aguonose. Dar linksmiau atrodo.
o KAIP sumaisyti tesla? :-(
OHO,kaip skaniai atrodo :super: :-)