Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Guliašas su pipirais
AUTORIUS:
justelez
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų (grūsti)
2 vienetai morkų
800 gramų kiaulės išpjovos
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.

Guliašas su pipirais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai (26)


  • Monika 2017-02-09 10:51

    Tai gi zinote kad mesa su bulviomis nesveika☺


  • Diana 2014-05-30 17:51

    Geras receptas bet labai nekonkretus :) Na aš darau taip: Mėsa supjaustau, į įkaitusia keptuve įdedu gabalėlį sviesto. Kepinu mėsa apie 10-15min. Sudedu visus prieskonius ir dar šiek tiek įdedu mėsos prieskonių. Supjaustau svogūną ir sutarkuoju morkas. Viska sumetu į keptuve dar pakepu 5min. Įdedu dar šiek tiek sviesto. Tada įpilu į keptuve 3stiklines vandens (jai keptuvė gili jai ne tiek pat pilu į puodą. Palaukiu kol užvirs, sumažinu ugnį. Ir troškinu apie 40min-1h. Šaukštas miltų ir viskas.


  • Dovile 2013-02-13 22:53

    skanumelis.darzeli toki duodavo guliasa..darysiu tikrai


  • Inga 2012-11-12 10:51

    kai mėsa jau ištroškinta, vanduo turėtų pilnai apsemti mėsą. 2 šaukštus miltų paskrudinkite atskirai aliejuje ant keptuvės ir užpylkite tai ant mėsos, iškart maišydami visą turinį :super: dar palaikykite ant ugnies apie 30 sec-1min. kai nukelsite nuo ugnies- uždenkite dangčiu ir palikite :-D - bet kuris maistas yra skanesnis, jei nukėlus nuo ugnies duosite jam pastovėti 5-10 minučių ;-)


  • fresija 2012-10-29 20:18

    miltai manau tam kad sutirstintu guliasa


  • pradedantis kulinaras 2012-05-10 19:52

    jo receptai gal ir geri tik visuose kur deti miltus taip ir neparasyta tai kam jkie reikalingi idomu :bloga:


  • Zivile 2011-08-10 17:38

    Skanutėlis ! :super: aš dar miltų šaukštą į padažą įmaišiau, kad tirštesnis būtų.


  • asta 2011-03-31 17:11

    liuks troskinukas


  • :) 2010-10-25 14:29

    Man gavosi labai skaniai :super: ;-)


  • (anonimas) 2010-08-31 14:17

    atrodo neskoningai.nenoreciau


Daugiau receptų