Vištą padalinkite į mažesnius gabaliukus, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol paviršiuje susidarys putos.
Putas nugriebkite kiaurasamčiu, tada sudėkite 2 kubelius rūkytos šoninės sultinio, mažais griežinėliais supjaustytą kumpį ir virkite, kol vištiena pilnai išverda.

Guliašinė sriuba su vištiena
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
3 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkų |
1 vienetas | paprikų (žalia) |
80 gramų | kiaulės šoninės (šalto rūkymo) |
1 vienetas | svogūnų |
1 vienetas | salierų |
1 sauja | petražolių |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės |
šiek tiek | druskos |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
2 vienetai | sultinio (rūkytos šoninės, kubeliai) |
1 arbatinis šaukštelis | raudonųjų pipirų (saldieji, malti) |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
2.
Išvirtą vištieną nukaulinkite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais.
3.
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, tarkuotas morkas, salierą ir vištieną.
Pakepinus viską sudėkite atgal į puodą su sultiniu, kuriame virė vištiena.
Į tą patį puodą sudėkite susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir virkite apie 15-25 min.
Pakepinus viską sudėkite atgal į puodą su sultiniu, kuriame virė vištiena.
Į tą patį puodą sudėkite susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir virkite apie 15-25 min.
4.
Išvirus supilstykite į lėkštes ir patiekite su grietine ir petražolėmis.
Guliašinė sriuba su vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 vienetas
- Bulvės, 3 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Paprika, žalia, 1 vienetas
- Kiaulienos šoninė, šalto rūkymo, 80 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 sauja
- Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, rūkytos šoninės, kubeliai, 2 vienetai
- Raudonieji pipirai, saldieji, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Vištą padalinkite į mažesnius gabaliukus, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol paviršiuje susidarys putos.
Putas nugriebkite kiaurasamčiu, tada sudėkite 2 kubelius rūkytos šoninės sultinio, mažais griežinėliais supjaustytą kumpį ir virkite, kol vištiena pilnai išverda.Išvirtą vištieną nukaulinkite ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais.
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, tarkuotas morkas, salierą ir vištieną.
Pakepinus viską sudėkite atgal į puodą su sultiniu, kuriame virė vištiena.
Į tą patį puodą sudėkite susmulkintą papriką, kubeliais supjaustytas bulves, prieskonius ir virkite apie 15-25 min.Išvirus supilstykite į lėkštes ir patiekite su grietine ir petražolėmis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai