Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gurmaniška alyvuogių užtepėlė
AUTORIUS:
Rita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
150 gramų alyvuogių (žalios)
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas paprikų (raudonoji)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Alyvuoges suberiame į indą jau nusausintas.
Papriką išsidarinėjame ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
Nusilupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į bendrą dubenėlį.
Tada viską susmulkiname su trintuvu iki vientisos masės. Įmaišome prieskonių ir SANTA MARIA raudonėlio.
Tepame ant paskrudinto batono.

Gurmaniška alyvuogių užtepėlė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Alyvuoges suberiame į indą jau nusausintas.
Papriką išsidarinėjame ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
Nusilupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į bendrą dubenėlį.
Tada viską susmulkiname su trintuvu iki vientisos masės. Įmaišome prieskonių ir SANTA MARIA raudonėlio.
Tepame ant paskrudinto batono.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai


Daugiau receptų