Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gurmaniški Romos kepsneliai
AUTORIUS:
Roma
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai imbierų
8 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
4 vienetai laurų lapų (keli lapeliai)
1 valgomasis šaukštas migdolų (drožlės)
1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdeliai)
2 kilogramai jautienos (kumpis)
250 gramų acto (raudonojo vyno)
2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
50 gramų sviesto (lydytas)
250 gramų sultinio (mėsai)
šiek tiek razinų
6 vienetai kadagio uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną užpilkite 375 gramų vandens su actu, pridėti pjaustytų svogūnų žiedų ir prieskonių. Palikti šaltoje vietoje 3 dienoms.

Išmarinuotą mėsą apkepti aliejuje iš visų pusių.

Tada dėti gabalą mėsos į verdantį sultinį. Pilti vyno, dėti prieskonių, kadagio uogų, razinų ir migdolų. Troškinti 1,5 valandos uždengus dangtį.

Patiekti su marinuotais grybais ar marinuotomis daržovėmis.

Gurmaniški Romos kepsneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną užpilkite 375 gramų vandens su actu, pridėti pjaustytų svogūnų žiedų ir prieskonių. Palikti šaltoje vietoje 3 dienoms.

Išmarinuotą mėsą apkepti aliejuje iš visų pusių.

Tada dėti gabalą mėsos į verdantį sultinį. Pilti vyno, dėti prieskonių, kadagio uogų, razinų ir migdolų. Troškinti 1,5 valandos uždengus dangtį.

Patiekti su marinuotais grybais ar marinuotomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė Roma

Komentarai


Daugiau receptų