Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryta cukinija
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai cukinijos (jaunos)
800 gramų vištiena
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos mėsa išvirti ir smulkiai sukapoti (galima net stambiai sumalti).
2.
Cukinijas perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pabarstyti druska, pipirais
3.
Cukinijų minkštimą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti. Visus daržovės pakepinti aliejuje.
4.
Daržovės sumaišyti su mėsa. Įdaryti kiekvieną cukinijos puselę.
5.
Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkatėje apie 40 minučių. Skanaus

Įdaryta cukinija

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos mėsa išvirti ir smulkiai sukapoti (galima net stambiai sumalti).

  2. Cukinijas perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pabarstyti druska, pipirais

  3. Cukinijų minkštimą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti. Visus daržovės pakepinti aliejuje.

  4. Daržovės sumaišyti su mėsa. Įdaryti kiekvieną cukinijos puselę.

  5. Kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkatėje apie 40 minučių. Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų