Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryta lydeka
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas lydekų
1 valgomasis šaukštas manų kruopų
šiek tiek batono
1.5 valgomojo šaukšto sviesto
šiek tiek svogūnų
0.5 stiklinės pieno
šiek tiek kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
šiek tiek citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Žuvis nuskutama ir nuplaunama. Oda aplink galvą apipjaunama ir nuneriama. Žuvies filė, piene išmirkytas batonas ir svieste pakepintas ir smulkiai supjaustytas svogūnas sukapojami, sumalami. Į masę suberiamos manų kruopos, įmušamas kiaušinis, įpilama pieno. Viskas gerai išsukama, įdaras sukemšamas į žuvies odą ir užsiuvama. Kepama orkaitėje 30 -45 min. Atvėsus žuviai, išimami siūlais, supjaustoma gabalėliais ir puošiama citrinos griežinėliais. Įdarytą žuvį galima iškepti orkaitėje. Skanaus!

Įdaryta lydeka

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvis nuskutama ir nuplaunama. Oda aplink galvą apipjaunama ir nuneriama. Žuvies filė, piene išmirkytas batonas ir svieste pakepintas ir smulkiai supjaustytas svogūnas sukapojami, sumalami. Į masę suberiamos manų kruopos, įmušamas kiaušinis, įpilama pieno. Viskas gerai išsukama, įdaras sukemšamas į žuvies odą ir užsiuvama. Kepama orkaitėje 30 -45 min. Atvėsus žuviai, išimami siūlais, supjaustoma gabalėliais ir puošiama citrinos griežinėliais. Įdarytą žuvį galima iškepti orkaitėje. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų