Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryta paprika
AUTORIUS:
Vitalija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai paprikų
0.5 kilogramo mesos (kiauliena/jautiena (malta))
100 gramų ryžių
1 vienetas padažo ((Lečio))
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Paprikas išplauname ir išimame sėklas
2.
Ryžius išvirkite išanksto, kad spėtų ataušti
3.
Iš faršo, ryžių, supjaustyto svogūno, druskos ir pipirų (jų dedame pagal skonį) išmaišome faršą.
4.
Įdarykite paprikas faršu ir sustatykite i puodą. Jei lieka tuščios vietos, galite kartu išvirti bulves, taip ir paprikos nenukris ir garnirą turėsite :)
5.
Užpilkite viską Lečio padažu ir patroškinkite apie pusvalandį.
Pagardinkite grietine.

Įdaryta paprika

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Paprikas išplauname ir išimame sėklas

  2. Ryžius išvirkite išanksto, kad spėtų ataušti

  3. Iš faršo, ryžių, supjaustyto svogūno, druskos ir pipirų (jų dedame pagal skonį) išmaišome faršą.

  4. Įdarykite paprikas faršu ir sustatykite i puodą. Jei lieka tuščios vietos, galite kartu išvirti bulves, taip ir paprikos nenukris ir garnirą turėsite :)

  5. Užpilkite viską Lečio padažu ir patroškinkite apie pusvalandį.
    Pagardinkite grietine.

Receptą atsiuntė Vitalija

Komentarai


Daugiau receptų