Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytas batonas vasaros pusryčiams
AUTORIUS:
Daiva
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Jeigu jums pabodo tradiciniai kepti sumuštiniai, galite juos pateikti kiek kitaip, įdomiau. Puikiai tinka pusryčiams ar tiesiog užkandžiui. Jeigu jums pabodo tradiciniai kepti sumuštiniai, galite juos pateikti kiek kitaip, įdomiau. Puikiai tinka pusryčiams ar tiesiog užkandžiui. Daiva
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas batono
300 gramų dešros
200 gramų sūris
2 vienetai kiaušinių (virti)
3 valgomieji šaukštai majonezo
1 sauja žalumynų
1 skiltelė česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Majonezą sumaišome su spaustu česnaku.
2.
Batoną pjaustome riekelėmis, neįpjaudami iki galo, pjaustyti reikia ir horizontalėmis ir vertikalėmis.
3.
Padažu tepame visas vienos pusės riekeles, tik padažo reikėtų minimaliai, nes kitaip batonas labai suminkštės.
4.
Barstome fermentinio sūrio ir virtų - tarkuotų kiaušinių masę, dedame pjaustytą dešrą, kapotus žalumynus.
5.
Šauname į 200 laipsnių orkaitę, 10 - 15 minučių.

Įdarytas batonas vasaros pusryčiams

Recepto autorius: Jeigu jums pabodo tradiciniai kepti sumuštiniai, galite juos pateikti kiek kitaip, įdomiau. Puikiai tinka pusryčiams ar tiesiog užkandžiui. Daiva
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Majonezą sumaišome su spaustu česnaku.

  2. Batoną pjaustome riekelėmis, neįpjaudami iki galo, pjaustyti reikia ir horizontalėmis ir vertikalėmis.

  3. Padažu tepame visas vienos pusės riekeles, tik padažo reikėtų minimaliai, nes kitaip batonas labai suminkštės.

  4. Barstome fermentinio sūrio ir virtų - tarkuotų kiaušinių masę, dedame pjaustytą dešrą, kapotus žalumynus.

  5. Šauname į 200 laipsnių orkaitę, 10 - 15 minučių.

Receptą atsiuntė Daiva

Komentarai (6)


  • lankytojas 2017-01-13 02:05

    batonas, tai čia toks kur kaip mažos bandeles be jokių įdarų ?


  • Kristina 2016-07-11 19:00

    Foto turi autorines teises :D jos manooo !!! :D


  • Ugne 2016-07-11 13:19

    Super skanu


  • Skaitytoja 2016-07-11 10:05

    Būtinai gaminsim :)


  • Lankytoja 2016-07-11 10:05

    Super :)


  • Gurmane 2016-07-11 09:59

    Labai gražiai atrodo :)


Daugiau receptų