Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytas karpis
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo karpių
300 gramų mesos ((karštai rūkyta šoninė))
3 vienetai džiūvesėlių
100 mililitrų pieno
1 skiltelė česnakų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
1 valgomasis šaukštas petražolių
1 vienetas citrinų
4 lapai salotų
40 gramų morkų (virta (gabaliukas))
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Karpį nuskusti, nupjauti galvą, išdarinėti, nuplauti
2.
Atsargiai atskirti odą. nukaulinti. Iš galvos išimti žiaunas ir akis
3.
Džiuvėsius užmerkti piene,palaikyti kol suminkštės
4.
Žuvį,išmirkytus džiuvėsius, šoninę, petražoles sumalti, įberti druskos, pipirų, smulkintą česnaką,įmušti kiautinį,gerai išmaišyti
5.
Gautą masę atsargiai sukimšti į karpio odą ir galvą.
6.
Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje 1 valandą.Prieš patiekiant akis padaryti iš virtos morkos gabalėlių, puošti citrinos riekelėmis ir salotų lapais.
7.
Skanaus !

Įdarytas karpis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Karpį nuskusti, nupjauti galvą, išdarinėti, nuplauti

  2. Atsargiai atskirti odą. nukaulinti. Iš galvos išimti žiaunas ir akis

  3. Džiuvėsius užmerkti piene,palaikyti kol suminkštės

  4. Žuvį,išmirkytus džiuvėsius, šoninę, petražoles sumalti, įberti druskos, pipirų, smulkintą česnaką,įmušti kiautinį,gerai išmaišyti

  5. Gautą masę atsargiai sukimšti į karpio odą ir galvą.

  6. Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje 1 valandą.Prieš patiekiant akis padaryti iš virtos morkos gabalėlių, puošti citrinos riekelėmis ir salotų lapais.

  7. Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų