Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytas karpis su krabais
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek ryžių (virti)
šiek tiek žirnių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas karpių
šiek tiek druskos
šiek tiek krabų (mėsa)
šiek tiek prieskonių (žuvims)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpį nuskusti, išskrosti ir gerai išplauti. Išskrostą žuvį guldyti ant lentos ir pjauti per nugarą nepažeidžiant odos. Išdarinėti žuvį. Įdarui reikės: žuvį supjaustyti gabaliukais ir kartu su atvėsinta krabų mėsa sumalti su mėsmale. Skaninti druska, pipirais ir žuvies prieskoniais. Įmušti kiaušinį, berti konservuotus žirnelius, virtus ryžius. Gautą masę gerai išmaišyti. Žuvies odą su galva ir uodega įdaryti įdaru ir susiūti. Šauti į orkaitę ir kepti apie 30-45 minutes (pagal dydį). Iškepusią žuvį atvėsinti ir išimti siūlą. Dėti į didelę lėkštę. Galima ir iš karto supjaustyti. Skanaus!

Įdarytas karpis su krabais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Karpį nuskusti, išskrosti ir gerai išplauti. Išskrostą žuvį guldyti ant lentos ir pjauti per nugarą nepažeidžiant odos. Išdarinėti žuvį. Įdarui reikės: žuvį supjaustyti gabaliukais ir kartu su atvėsinta krabų mėsa sumalti su mėsmale. Skaninti druska, pipirais ir žuvies prieskoniais. Įmušti kiaušinį, berti konservuotus žirnelius, virtus ryžius. Gautą masę gerai išmaišyti. Žuvies odą su galva ir uodega įdaryti įdaru ir susiūti. Šauti į orkaitę ir kepti apie 30-45 minutes (pagal dydį). Iškepusią žuvį atvėsinti ir išimti siūlą. Dėti į didelę lėkštę. Galima ir iš karto supjaustyti. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų