Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytas sumuštinis „Bombonešis“
AUTORIUS:
Duser
INGREDIENTAI:
šiek tiek majonezo
šiek tiek konservuotų žirnelių
šiek tiek dešros (rūkyta, arba karbonadas)
šiek tiek pieno
šiek tiek bandelių
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įpjauname bandelės viršų, jos vidų išminkome, kad būtų daugiau vietos, į bandelės vidų įdedame 2-3 arbatinius šauktelius majonezo, tada įpilame kečupo (pagal skonį).
Supjaustome dešrą arba karbonadą (jei darote su šaltu karbonatu, jį supjaustykite ir pakepkite keptuvėje, kad būtų karštas).
Sutarkuojame sūrį.
Dedame dešrą (arba karbanodą), sugrūdame viską su trupučiu sūrio vidun, tada ant viršaus užbarstome sūrio.
Mūsų pagamintą Bombonešį dedame į 220-250 laipsnių temperatūros krosnį ir kepame ne mažiau 3-4 min. Žiūrėkite, kad nesudegtų.
Kol kepa Bombonešis, padarykime garnyrą. Paimame dubenėlį, į jį dedame 3-4 valgomuosius šauktus žirnių (be skyščių), tada 2 (ar daugiau) šauktus majonezo ir viską sumaišome.
Sudedame viską į lėkštę gražiai lanku, o į viduryje dedame mūsų iškepusį Bombonešį.
Pastaba: jei kepsime su rūkyta dešra, vidus bus vėsus, bet bandelė skaniai traški.
P.S. galite naudoti dar ir pamidorus, agurkus - kas tik jums skanu.
Skanaus.

Įdarytas sumuštinis „Bombonešis“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įpjauname bandelės viršų, jos vidų išminkome, kad būtų daugiau vietos, į bandelės vidų įdedame 2-3 arbatinius šauktelius majonezo, tada įpilame kečupo (pagal skonį).
Supjaustome dešrą arba karbonadą (jei darote su šaltu karbonatu, jį supjaustykite ir pakepkite keptuvėje, kad būtų karštas).
Sutarkuojame sūrį.
Dedame dešrą (arba karbanodą), sugrūdame viską su trupučiu sūrio vidun, tada ant viršaus užbarstome sūrio.
Mūsų pagamintą Bombonešį dedame į 220-250 laipsnių temperatūros krosnį ir kepame ne mažiau 3-4 min. Žiūrėkite, kad nesudegtų.
Kol kepa Bombonešis, padarykime garnyrą. Paimame dubenėlį, į jį dedame 3-4 valgomuosius šauktus žirnių (be skyščių), tada 2 (ar daugiau) šauktus majonezo ir viską sumaišome.
Sudedame viską į lėkštę gražiai lanku, o į viduryje dedame mūsų iškepusį Bombonešį.
Pastaba: jei kepsime su rūkyta dešra, vidus bus vėsus, bet bandelė skaniai traški.
P.S. galite naudoti dar ir pamidorus, agurkus - kas tik jums skanu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Duser

Komentarai (18)


  • a 2014-05-10 14:42

    Nieko gero. Kam toki is viso skelbti.


  • (anonimas) 2013-01-10 19:54

    Turetu but skanu, bet estetinis vaizdelis ne koks :galvoju:


  • Law. 2012-02-29 03:49

    Ideja ne bloga,truputi idarus pasikeiciau, o suris potarkavau ir ne blogei isejo. :super: :super:


  • eila 2012-01-09 10:43

    turetu buti skanu :-)


  • Elijaa 2011-10-27 17:59

    NA NEATRODO DEL ŽIRNELIŲ JAU TAIP SKANU... :-D


  • (anonimas) 2011-07-22 21:03

    asilai ce labai skanu
    :-p


  • pukis 2011-04-02 20:23

    skanumelis :super:


  • Sucka 2010-11-04 19:16

    Siaip patiekalas pats savaime yra skanus, manyciau :-) tik aprasymas ir foto nekokie, ir per daug majonezo zirneliuose... :-(


  • Vaikas 2010-09-16 19:58

    Jei bandelę suvilgyt pienu, į vidų dėt panašų įdarą kaip čia rašo ir ant viršaus mušt kiaušinį ir kept orkaitėj kol iškepa kiaušinis labai skanu būna ;)


  • saulyt* 2010-07-06 15:12

    slykstesnio recepto nesu girdejus :bloga:


Daugiau receptų