Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryti burokėliai su riešutais
AUTORIUS:
Asta
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų (išspausta)
0.5 stiklinės lazdyno reišutų
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
0.5 stiklinės acto
2 valgomieji šaukštai majonezo
0.5 stiklinės baravykų (ar kiti grybai, troškinti)
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
4 vienetai burokėlių (virti)
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlių vidus išskobiamas ir paliekama tik plona sienelė.
Sienelės kraštai dantytai išpjaustomi.
Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate.
Išskobta burokėlių dalis, svogūnas bei grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska ir viskas sumaišoma.
Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių.
Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Skanaus.

Įdaryti burokėliai su riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Burokėlių vidus išskobiamas ir paliekama tik plona sienelė.
Sienelės kraštai dantytai išpjaustomi.
Taip paruošti burokėliai 2 val. palaikomi marinate.
Išskobta burokėlių dalis, svogūnas bei grybai supjaustomi, pakepinami su aliejumi, pašlakstomi citrinos sultimis, apibarstomi riešutais, pipirais, druska ir viskas sumaišoma.
Tada į iš marinato išimtus burokėlius pridedama paruošto įdaro, užpilama majonezo, įsmaigstoma petražolių lapelių.
Viskas sudedama į plokščią lėkštę arba ant salotų lapų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Asta

Komentarai


Daugiau receptų