Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryti „Cannelloni“ makaronai
AUTORIUS:
Gintarė
INGREDIENTAI:
250 gramų kiaulės faršo
3 vienetai batono (riekės)
šiek tiek majonezo
10 vienetų makaronų (Cannelloni)
3 vienetai pievagrybių
šiek tiek pieno
šiek tiek prieskonių
šiek tiek žalumynų (provanso mišinys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius smulkiai supjaustome, sūrį sutarkuojame, sudedame viską į faršą, sudedame išmirkyto batono riekeles ir gerai išmaišome.
Pridedame įvairių prieskonių pagal skonį.
Paruoštą faršą kemšame į makaronus. (1 paveikslas)
Sudedame į indą ir užpilame stikline vandens (į vandenį įdedame šaukštelį PROVANSO žolelių mišinio, taip pat po šaukštelį makaronų bei kiaulienos arba maltos mėsos prieskonių). (2 paveikslas)
Dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame maždaug 40min.
Iškepusius makaronus sudedame į molinius dubenėlius arba lėkšteles ir užpilame sūrio - majonezo padažu (tarkuotą sūrį sumaišyti su trupučiu majonezo). (3 paveikslas)
Dedame į orkaitę, kad išsilydytų sūris. (4 paveikslas)
Skanaus.

Įdaryti „Cannelloni“ makaronai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pievagrybius smulkiai supjaustome, sūrį sutarkuojame, sudedame viską į faršą, sudedame išmirkyto batono riekeles ir gerai išmaišome.
Pridedame įvairių prieskonių pagal skonį.
Paruoštą faršą kemšame į makaronus. (1 paveikslas)
Sudedame į indą ir užpilame stikline vandens (į vandenį įdedame šaukštelį PROVANSO žolelių mišinio, taip pat po šaukštelį makaronų bei kiaulienos arba maltos mėsos prieskonių). (2 paveikslas)
Dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame maždaug 40min.
Iškepusius makaronus sudedame į molinius dubenėlius arba lėkšteles ir užpilame sūrio - majonezo padažu (tarkuotą sūrį sumaišyti su trupučiu majonezo). (3 paveikslas)
Dedame į orkaitę, kad išsilydytų sūris. (4 paveikslas)
Skanaus.

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai (21)


  • Rai monda 2017-07-06 15:36

    O As jums duosiu tikresni kaneloniu recepta.patroskinkite farsa su prieskoniais ,nuimta nuovo orkaites imaisykite besiamelos ,idekite mozarela supjaustytais gabaliukais.(CIA bus idaras),paimkite lazanijos lakstus apvirtus 20sek.ir idekite idara,iseina du kaneloniai is vieno laksto,pries tai paruoskite italiska pomodoru padaza(biski aliejaus su skiltele cesnako pakaitinti ir supilti pomodoru sultis,pavirinti kol nelabai stipriai sutirstes)deti pagrinda padaza,paskui isdelioti kanelonius ir uzpilti likusiu padazu,apibarstyti parmezano suriu ir i orkaite 180°,40min,skanaus


  • As 2017-06-19 13:39

    Bandžiau. bet prikimšus makaronai trūko išilgai... kažkas ne taip?


  • Ausra 2017-02-17 15:29

    Labai skanei gavosi tik nedejiau grybu


  • Reda 2016-10-02 13:53

    O ar makaronu pries kimsima nereikia apvirti?


  • gintare 2014-12-19 18:28

    o y orkaite deti su tuo vandeniu?


  • Rūta Belopetravičiūtė 2014-05-12 10:48

    tikrai, atrodo gana skaniai :) nekantrauju pasigaminti :)) ^_^


  • sigis 2013-09-14 15:20

    Mes pilam pomodorų sultis ir nereikia makaronų apvirti. O makaronus 'užtaisom' su KULINARINIU ŠVIRKSTU. Labai geitai tada darbas einasi. :super: :-D


  • jadvyga 2012-12-02 15:56

    labai skanu , patiko šeimynai :super:


  • ALVYDAS 2012-02-13 18:08

    o kaip daromas tas varškės įdaras ,reiktų pabandyti ir su juo ;-) ;-)


  • daluze 2012-02-13 17:45

    Skanu su farsu.Bet pabandykit idaryti varske su spinatais ir uzpilam grietinele ,pries baigiant kepti pabarstom tarkuotu suriu.q


Daugiau receptų