Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryti didieji pievagrybiai
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
10 vienetų pievagrybių ((dideli) )
100 gramų kiaulienos (malta)
1 vienetas svogūnų
50 gramų sūris („Džiugas“ tarkuotas)
šiek tiek petražolių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
2.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
3.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
4.
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
5.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.

Skanaus.

Įdaryti didieji pievagrybiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.

  2. Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.

  3. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).

  4. Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.

  5. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma

Komentarai


Daugiau receptų