
Įdaryti “Lumaconi” makaronai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | jautienos ((malta)) | |
700 gramų | kiaulienos ((malta)) | |
3 vienetai | kiaušinių | |
2 vienetai | svogūnų ((vienas baltas, kitas raudonas) ) | |
3 skiltelės | česnakų | |
1 vienetas | porų | |
2 valgomieji šaukštai | džiovintų morkų | |
1 lapas | rozmarino (šakelė) | |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikų (malti, (nubrauktas šaukšt.)) | |
200 gramų | grietinėlės | |
1 stiklinė | vandens | |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus | |
šiek tiek | krapų | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | druskos | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | bazilikų (šviežias) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į sumaišytus jautienos ir kiaulienos faršus sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, porą, įmušti kiaušinius, įberti morkas, bazilikų, druskos, prieskonių, pipirų, krapų ir gerai išmaišyti.
2.
Gauta mase prikimšti apvirtus (al dente ) makaronus, sudėti juos į aliejumi apšlakstytą (kad nepriliptų prie dugno) ir rozmarinu pribarstytą stiklinį indą. Įpilti puodelį vandens.
3.
Iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje kepti 20-25 min. Tada supilti grietinėlę ir dar pakepti 10 - 15 min.
Skanaus.
Skanaus.
Įdaryti “Lumaconi” makaronai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
- Jautiena, (malta), 200 gramų
- Kiauliena, (malta), 700 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Svogūnai, (vienas baltas, kitas raudonas) , 2 vienetai
- Česnakai, 3 skiltelės
- Porai, 1 vienetas
- Džiovintos morkos, 2 valgomieji šaukštai
- Rozmarinas, šakelė, 1 lapas
- Bazilikas, malti, (nubrauktas šaukšt.), 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 200 gramų
- Vanduo, 1 stiklinė
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Krapai
- Pipirai
- Druska
- Bazilikas, šviežias
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į sumaišytus jautienos ir kiaulienos faršus sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus, porą, įmušti kiaušinius, įberti morkas, bazilikų, druskos, prieskonių, pipirų, krapų ir gerai išmaišyti.
Gauta mase prikimšti apvirtus (al dente ) makaronus, sudėti juos į aliejumi apšlakstytą (kad nepriliptų prie dugno) ir rozmarinu pribarstytą stiklinį indą. Įpilti puodelį vandens.
Iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje kepti 20-25 min. Tada supilti grietinėlę ir dar pakepti 10 - 15 min.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai