Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryti mėsos kukuliai
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų mesos (malta (kiauliena ir jautiena))
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnakų
1 riekė bandelių (sužiedėjusi)
4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Jautieną ir kiaulieną sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį. Sudėti susmulkintą svogūną ir česnakus, vandenyje išmirkytą bandelę. Pasūdyti, įberti pipirų ir išmaišyti.
2.
Faršo masę padalyti į keturias lygias dalis, suploti. Ant kiekvieno paplotėlio uždėti po nuluptą virtą kiaušinį.
3.
Suformuoti kukulius ir kepti aliejuje 10-15 min. Perpjauti pusiau, papuošti žalumynais.

Įdaryti mėsos kukuliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Jautieną ir kiaulieną sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį. Sudėti susmulkintą svogūną ir česnakus, vandenyje išmirkytą bandelę. Pasūdyti, įberti pipirų ir išmaišyti.

  2. Faršo masę padalyti į keturias lygias dalis, suploti. Ant kiekvieno paplotėlio uždėti po nuluptą virtą kiaušinį.

  3. Suformuoti kukulius ir kepti aliejuje 10-15 min. Perpjauti pusiau, papuošti žalumynais.

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai


Daugiau receptų