Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryti pievagribiai
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai pievagrybių (dideli)
300 gramų kiaulienos ( nugarinė)
200 gramų sūris
50 mililitrų majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Sūri stambiai sutarkuoti.
4.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200° temp. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.

Skanaus

Įdaryti pievagribiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.

  2. Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.

  3. Sūri stambiai sutarkuoti.

  4. Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200° temp. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai (1)


  • Tavo sąžinė 2015-03-26 08:26

    Išmok rašyt. Nekenk visuomenei.


Daugiau receptų