Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryti pievagrybiai
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų mesos (Kiaulienos ir jautieno faršas)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek prieskonių
10 vienetų pievagrybių (dideli)
2 riekės batono (sužiedėjęs)
1 skiltelė česnakų
šiek tiek krapų (švieži)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
2.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
3.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° įkaitintą orkaitę. Kepame 20-30 min.
4.
Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.

Įdaryti pievagrybiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.

  2. Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.

  3. Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° įkaitintą orkaitę. Kepame 20-30 min.

  4. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai


Daugiau receptų