Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryti porai
AUTORIUS:
Akva
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai porų (stiebai)
300 gramų kiaulės faršo
150 gramų pievagrybių
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite.
Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite.
2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių.
Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Įdaryti porai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite.
Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite.
2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių.
Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Akva

Komentarai


Daugiau receptų