Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdaryti vištienos ritinėliai
AUTORIUS:
Roma
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai svogūnų
600 gramų vištos filė
1 vienetas kiaušinių
3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (vištienai)
šiek tiek žalumynų
80 gramų sūris (kietasis (pvz., „Džiugas“))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustyti riekelėmis ir pamušti plaktuku.
Pamuštus vištienos kepsnelius pabarstyti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
Įdarui sumaišyti smulkintus virtus kiaušinius, pakepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį bei susmulkintus žalumynus.
Po šaukštą pasigaminto įdaro dėti ant kiekvieno vištienos kepsnelio ir suvynioti (galima susmegti mediniais pagaliukais, kad kepant nepasileistų).
Suvyniotus ritinėlius apvolioti plaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus, kol ritinėliai gražiai apskrunda.
Apkeptus ritinėlius sudėti į kepimo indą ir kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltus, kaip karštą patiekalą, arba šaltus bei supjaustytus riekelėmis, kaip užkandį.
Skanaus!!!

Įdaryti vištienos ritinėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos filė supjaustyti riekelėmis ir pamušti plaktuku.
Pamuštus vištienos kepsnelius pabarstyti druska, pipirais bei vištienos prieskoniais.
Įdarui sumaišyti smulkintus virtus kiaušinius, pakepintus smulkintus svogūnus, tarkuotą sūrį bei susmulkintus žalumynus.
Po šaukštą pasigaminto įdaro dėti ant kiekvieno vištienos kepsnelio ir suvynioti (galima susmegti mediniais pagaliukais, kad kepant nepasileistų).
Suvyniotus ritinėlius apvolioti plaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus, kol ritinėliai gražiai apskrunda.
Apkeptus ritinėlius sudėti į kepimo indą ir kepti apie 15 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltus, kaip karštą patiekalą, arba šaltus bei supjaustytus riekelėmis, kaip užkandį.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė Roma

Komentarai (3)


  • Sasyska 2017-11-15 15:03

    Pakepti keptuveje kol apskrunda ir dar 15 min orkaiteje? Tai ta krutinele bus sausa kaip popierius


  • a.m 2016-02-01 13:34

    Labai skanu :)


  • Jurgita 2012-06-01 11:48

    Labai skaniai gavosi :) :-)


Daugiau receptų