Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytos bulvių geldelės
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
200 gramų mesos ( (po 100 g jautienos ir kiaulienos) , malta)
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
2 valgomieji šaukštai grietinės
50 gramų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuluptas bulves perpjauti per pusę, išskobti vidų – į geldelę bus dedamas faršas.
2.
Batono riekeles pamerkti į vandenį, kad išbrinktų.
3.
Svogūną smulkiai sujaustyti. Padažui: grietinę ir pomidorų padažą kartu išmaišyti, išplakti ir supilti grietinėlę.
4.
Į jautienos ir kiaulienos faršą sudėti supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius faršui, druską ir pipirus. Gerai išmaišyti. Padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
5.
Po pusvalanduko iš šaldytuvo išimti faršą, sudėti į bulvių geldeles. Jas sustatyti į stiklinį kepimo indą ir supilti padažą.
6.
Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. uždengus folija. Baigiant kepti ją nuimti. Patiekti su mėgstamomis salotomis. Skanaus.

Įdarytos bulvių geldelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuluptas bulves perpjauti per pusę, išskobti vidų – į geldelę bus dedamas faršas.

  2. Batono riekeles pamerkti į vandenį, kad išbrinktų.

  3. Svogūną smulkiai sujaustyti. Padažui: grietinę ir pomidorų padažą kartu išmaišyti, išplakti ir supilti grietinėlę.

  4. Į jautienos ir kiaulienos faršą sudėti supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius faršui, druską ir pipirus. Gerai išmaišyti. Padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.

  5. Po pusvalanduko iš šaldytuvo išimti faršą, sudėti į bulvių geldeles. Jas sustatyti į stiklinį kepimo indą ir supilti padažą.

  6. Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. uždengus folija. Baigiant kepti ją nuimti. Patiekti su mėgstamomis salotomis. Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai


Daugiau receptų