Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytos cukinijos
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas cukinijos
300 gramų kiaulės faršo
4 žiupsneliai prieskonių
1 vienetas svogūnų
100 gramų sūris
2 žiupsneliai druskos
100 mililitrų vandens
2 valgomieji šaukštai grietinės
3 vienetai konservuotų pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti maždaug 5 cm ilgio gabalais, juos sustatyti į troškintuvą ar puodą, pabarstyti druska.
2.
Faršą pakepinti su pjaustytu svogūnu, kol bus iškepęs, įberti prieskonių.
Įdaryti cukinijas.
3.
Įpilti iki pusės vandens, įdėti kelis šaukštus grietinės, įberti druskos.
Patroškinti apie 30 minučių, apiberti sūriu ir dar šiek tiek pakaitinti.
Pateikiant uždėti šaukštą trintų marinuotų pomidorų.

Įdarytos cukinijos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Cukiniją nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti maždaug 5 cm ilgio gabalais, juos sustatyti į troškintuvą ar puodą, pabarstyti druska.

  2. Faršą pakepinti su pjaustytu svogūnu, kol bus iškepęs, įberti prieskonių.
    Įdaryti cukinijas.

  3. Įpilti iki pusės vandens, įdėti kelis šaukštus grietinės, įberti druskos.
    Patroškinti apie 30 minučių, apiberti sūriu ir dar šiek tiek pakaitinti.
    Pateikiant uždėti šaukštą trintų marinuotų pomidorų.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų