Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytos paprikos su daržovių padažu
AUTORIUS:
Neringa
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek morkų
šiek tiek paprikų (baltosios)
šiek tiek šalavijų (lapeliai)
šiek tiek kiaulės faršo
šiek tiek kiaušinių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aukščiau pateikt ko reiks įdarytoms paprikoms.

Daržovių padažui reiks:

* morkos
* paprikos
* saliero stiebų
* pomidorų
* cukinijos
* česnako
* svogūno
* chili
* pomidorų tyrės
* druskos
* cukraus
* pipirų
* aliejaus kepimui

Paprikas nuplauname, nupjauname kepureles, išvalome nuo sėklidžių. Faršą sumaišome su tarkuotomis morkomis, išspaudžiame kelias skilteles česnako, įmušame kiaušinį, suberiame smulkintus šalavijo lapelius, įberiame druskos bei pipirų. Gerai viską sumaišome. Galima daryti įdarą tokį kaip kotletams, galima įdėti piene mirkytą batono riekelę ar į faršą įmaišyti varškės.

Paruoštą faršą sudedame į paprikas. Prikimštas paprikas dedame į puodą, užpilame nedideliu kiekiu vandens ir troškiname. Galima paprikas dėti į garpuodį arba sudėti į skardelę ir įkišti į orkaitę, bus dar skaniau, nes pparikų paviršius apskrus. Jei norite gražiai pateikti paprikas galite kartu įdėti troškintis ir kepurėles ;)

Kol troškinasi paprikos pasiruošiame padažą.

Daržoves susipjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje ant šlakelio aliejaus pagal kietumą, taigi pirmiausiai sudedame morkas, kiek vėliau saliero stiebus, paprikas, svogūną, cukiniją, chili bei pomidorus be sėklidžių. Užpilame pomidorų tyre, įberiame druskos, cukraus bei pipirų, galima pagardinti šviežiu baziliku ar raudonėliu.

Skanaus!

Įdarytos paprikos su daržovių padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Aukščiau pateikt ko reiks įdarytoms paprikoms.

Daržovių padažui reiks:

* morkos
* paprikos
* saliero stiebų
* pomidorų
* cukinijos
* česnako
* svogūno
* chili
* pomidorų tyrės
* druskos
* cukraus
* pipirų
* aliejaus kepimui

Paprikas nuplauname, nupjauname kepureles, išvalome nuo sėklidžių. Faršą sumaišome su tarkuotomis morkomis, išspaudžiame kelias skilteles česnako, įmušame kiaušinį, suberiame smulkintus šalavijo lapelius, įberiame druskos bei pipirų. Gerai viską sumaišome. Galima daryti įdarą tokį kaip kotletams, galima įdėti piene mirkytą batono riekelę ar į faršą įmaišyti varškės.

Paruoštą faršą sudedame į paprikas. Prikimštas paprikas dedame į puodą, užpilame nedideliu kiekiu vandens ir troškiname. Galima paprikas dėti į garpuodį arba sudėti į skardelę ir įkišti į orkaitę, bus dar skaniau, nes pparikų paviršius apskrus. Jei norite gražiai pateikti paprikas galite kartu įdėti troškintis ir kepurėles ;)

Kol troškinasi paprikos pasiruošiame padažą.

Daržoves susipjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje ant šlakelio aliejaus pagal kietumą, taigi pirmiausiai sudedame morkas, kiek vėliau saliero stiebus, paprikas, svogūną, cukiniją, chili bei pomidorus be sėklidžių. Užpilame pomidorų tyre, įberiame druskos, cukraus bei pipirų, galima pagardinti šviežiu baziliku ar raudonėliu.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa

Komentarai


Daugiau receptų