Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
AUTORIUS:
Linas
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
1 česnakų (trinti)
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų paprikų (įvairių spalvų)
1 vienetas svogūnų
10 vienetų pievagrybių (dideli)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
70 gramų sūris (feta arba mocarela)
šiek tiek sūris (olandiškas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus komponentus, išskyrus pievagrybius, supjaustykite kuo smulkiau.

Daržoves apkepkite aliejuje.

Tada į daržovių masę įmaišykite sūrius.

Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukšteliu įdarykite sūrio ir daržovių masę.

Kepkite įdarytus grybus karštoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.

Patiekiant, pabarstykite šviežių bazilikų lapeliais.

Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visus komponentus, išskyrus pievagrybius, supjaustykite kuo smulkiau.

Daržoves apkepkite aliejuje.

Tada į daržovių masę įmaišykite sūrius.

Pievagrybius nuplaukite, išimkite kotelius ir šaukšteliu įdarykite sūrio ir daržovių masę.

Kepkite įdarytus grybus karštoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.

Patiekiant, pabarstykite šviežių bazilikų lapeliais.

Receptą atsiuntė Linas

Komentarai


Daugiau receptų