Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
AUTORIUS:
Rūta
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 vienetas salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
300 gramų jautienos faršo (kepintas)
12 vienetų pievagrybių (dideli)
šiek tiek aliejaus
0.3 stiklinės salsa padažo
0.5 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakepintą jautienos faršą sumaišome su susmulkintais pievagrybių koteliais, svogūnu, salieru, česnaku bei salsa padažu ir pakepiname keptuvėje, kol išgaruoja drėgmė.
Pievagrybių kepurėles įdarome pasigaminta mase ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepurėles apibarstome mocarela sūriu, uždengiame folija ir dedame į orkaitę.
Orkaitės apačioje padedame indą su vandeniu ir kepame įdarytus grybus apie 25 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Tuomet nuimame foliją ir pakepame dar keletą min., kol viršus apskrunda.
Patiekiame šiltus, bet labai skanūs ir šalti.
Skanaus.

Įdarytos pievagrybių kepurėlės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pakepintą jautienos faršą sumaišome su susmulkintais pievagrybių koteliais, svogūnu, salieru, česnaku bei salsa padažu ir pakepiname keptuvėje, kol išgaruoja drėgmė.
Pievagrybių kepurėles įdarome pasigaminta mase ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Kepurėles apibarstome mocarela sūriu, uždengiame folija ir dedame į orkaitę.
Orkaitės apačioje padedame indą su vandeniu ir kepame įdarytus grybus apie 25 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Tuomet nuimame foliją ir pakepame dar keletą min., kol viršus apskrunda.
Patiekiame šiltus, bet labai skanūs ir šalti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rūta

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2012-02-08 21:48

    :super:
    :super: :super:


Daugiau receptų