Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytos Vaidos bulvės
AUTORIUS:
VaidaP
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek porų (arba svogūnai)
150 gramų kiaulės faršo
šiek tiek parmezano sūrio
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.

Įdarytos Vaidos bulvės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svieste pakepiname svogūną ir faršą, pagardiname prieskoniais.
Bulves išverdame su lupenomis. Dar šiltas jas perpjauname per pusę ir išskaptuojame. Tą bulvės viduriuką sudedame į ką tik pakepintą faršą ir gerai išmaišome - šia mase įdarome bulves.
Apbibarstome plonais poro griežinėliais, po to sūriu ir įkaitintoje orkaiteje (apie 200 laipsnių) pakepame 10 min.
Labai tinka valgyti su virtu kalafioru.

Receptą atsiuntė VaidaP

Komentarai (22)


  • Kristinai 2013-10-16 22:25

    Pabandyk šį patiekalą pagaminti, kai užaugsi... Bent jau kai būsi 18 metų, nes dabar akivaizdu, kad esi dar vaikas :) Todėl ir rašinėji nesąmones ;)


  • asta 2013-03-09 19:30

    nekas tas receptas,buna skaniau :-D


  • Linute 2011-09-09 00:09

    Tikrai skanus patiekalas,siek tiek dar improvizavau ir isejo liux,dvi dienas niamniojom :super: :super2:


  • Vaidotas 2011-05-08 15:44

    esu buves pavaisntas tokiu patiekalu... pamenu pavadinimas keistas buvo, kad net neatsimenu dabar... :-D Na ten cesnako nemazai buvo ir patieke su baltu padazu.. super skanumelis.. Kaip kazkas cia komentavo tai panasu i zalias idarytas bulves farsu ir skystyje tusinamos orkaiteje, na tokiam dideliam stikliniam inde. Taippat skanu.. tik jau ten padazo nereik uztenka topacio skyscio su grietine :super:


  • lina 2011-02-23 15:26

    reikes kada pasidaryt


  • Juliet 2011-02-16 17:58

    :) gal neigiami komentarai atrodo keistai, bet tikrai nesamoningas receptas. Trūksta kažkokio padažo..kad ir grietinės ar majonezo, nes viskas kas čia išvardinta..per sausa:) ir kiaušinio į faršą reik...ir geriausia ne įdaryt bulves, o viską sluoksniuot.. :-(


  • sandra 2010-08-09 15:16

    NU BE GALO NUOSTABUS RECEPTAS,KAS NEMOKEJOT PARUOST,AR NESIGAVO,TAI NEPEIKIT,NES DEL SKONIU NESIGINCYJAMA.TIK PARODOT KOKIE NEBRANDYLOS,IR PAVYDUS ZMONES ESATE.ACIU VAIDA UZ RECEPTUKA.SAUNUOLE :super:


  • (anonimas) 2010-08-06 13:20

    Nesuprantu, parasyti idaryti mase i bulves, bet paveikslelyje neatrodo, kad farsas bulveje


  • Dariui 2010-01-19 12:45

    taigi labai aiskiai viskas parasyta, nejau neperskaitai? :-)
    Dar ir paveiksliuke matosi.


  • darius 2010-01-19 10:11

    nesuprantu tai ir valgyt su lupenom tas bulves tipo?


Daugiau receptų