Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Indiška arbata
AUTORIUS:
Olivija
INGREDIENTAI:
1 vienetas anyžių (žvaigždutės)
1 vienetas cinamono (lazdelės)
2 vienetai imbierų (griežinėliai)
3 vienetai kardamono (ankštys)
šiek tiek medaus (arba klevų sirupas (pasaldinimui))
0.75 stiklinės pieno
0.75 stiklinės vandens
1.5 arbatinio šaukštelio arbatos (juodoji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į nedidelį puodą supilkite vandenį, sudėkite kardamoną, imbierą, cinamono lazdeles ir anyžių žvaigždutes.
Mišinį užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar keletą minučių, kol vanduo taps gardus (t. y. įgaus prieskonių skonį).
Supilkite pieną, sudėkite arbatžoles ir virkite apie 3-5 minutes, tada išjunkite ugnį ir leiskite atvėsti 2 minutes.
Per ploną sietelį supilkite arbatą į puodelius, pasaldinkite ir patiekite.
Skanaus.

Indiška arbata

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į nedidelį puodą supilkite vandenį, sudėkite kardamoną, imbierą, cinamono lazdeles ir anyžių žvaigždutes.
Mišinį užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite dar keletą minučių, kol vanduo taps gardus (t. y. įgaus prieskonių skonį).
Supilkite pieną, sudėkite arbatžoles ir virkite apie 3-5 minutes, tada išjunkite ugnį ir leiskite atvėsti 2 minutes.
Per ploną sietelį supilkite arbatą į puodelius, pasaldinkite ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Olivija

Komentarai (1)


  • Virginija 2014-01-18 00:00

    Nu tai kam cia tie anyziai,o ir medus prieko,nes tikrai Indai i indiska arbata nededa medaus,o deda tik cukru,na dar deda lemon grass.


Daugiau receptų