Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ingos varskės pyragas
AUTORIUS:
Inga
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus pudros
7 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis šaukštas krakmolo
200 gramų margarino
4 vienetai kiaušinių
600 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta actu)
500 gramų varškės
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margarinas ir 3 kiaušinio tryniai išsukami su 3 šaukštais cukraus, miltai sumaišomi su soda.
Viską suminkome ir paliekame 1val., kad tešla išbrinktų.
Varškę gerai išsukame, sudedame 1 kiaušinį, 4 šaukštus cukraus, krakmolą bei vanilę ir viską gerai išplakame.
Tešlą iškočiojame 1 cm storio lakštu, įklojame į skardą ir aptepame varškės mase, po to paruoštais baltymais.
Baltymus išplakame su cukraus pudra iki baltos standžios masės.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, 160-180 laipsnių temperatūroje, apie 30-40 minučių.
Iškeptą pyragą ataušiname, tada supjaustome nedideliais gabalėliukais.
Skanaus!!!

Ingos varskės pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Margarinas ir 3 kiaušinio tryniai išsukami su 3 šaukštais cukraus, miltai sumaišomi su soda.
Viską suminkome ir paliekame 1val., kad tešla išbrinktų.
Varškę gerai išsukame, sudedame 1 kiaušinį, 4 šaukštus cukraus, krakmolą bei vanilę ir viską gerai išplakame.
Tešlą iškočiojame 1 cm storio lakštu, įklojame į skardą ir aptepame varškės mase, po to paruoštais baltymais.
Baltymus išplakame su cukraus pudra iki baltos standžios masės.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, 160-180 laipsnių temperatūroje, apie 30-40 minučių.
Iškeptą pyragą ataušiname, tada supjaustome nedideliais gabalėliukais.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė Inga

Komentarai (17)


  • Lina 2015-02-10 12:27

    Super visai seimai labai patiko


  • viktorija 2012-07-15 15:55

    as dar neragavau bed atrodo skanei


  • Agnė 2011-11-25 19:07

    Labas O aš kepsiu Rytos ! :super:


  • Agnė 2011-11-25 19:06

    Labas mieli Draugai, ! Rytoj mano draugės gimtadienis Šis receptas. būs išbandytas Rytoj ! : )) :-p :-) %-) :myliu: :parselis: Labai Noriu kuo greičiau jį iškeptį ir pasižiūrėti kaip Gavosi !!!! :pabuciuotas: :myliu:


  • Edita 2011-03-24 14:05

    Labai skanus pyragas,tik as tesla dariau is puse normos,gavosi tikrai skaniau nei recepte nurodyta, pyraga kepiau torto formoje,tai gavosi grazus ir labai skanus :super: :-)


  • Ingute 2011-02-07 07:50

    na taip, geriau sveciui duout grzu is parduotuves E rinkini :-D jei isvaizda geriau uz skoni ir naturaluma, tai parduotuviniai gal ir geriau


  • Ingute 2011-02-02 13:11

    puikus pyragas :bravo: jau nebeprisimenu kiek kartu kepem ji. ir mamai daviau si recepta, ji irgi i savaite po kelis kartus kepa, tik dazniau su obuoliais, nes dabai varskes nelabai turim. skanu ir su varske ir su abuoliais. su varske gal svelnesnis skonis :) o kai obuoliu idara darau, tai juos pries ai patroskinu truputi :) pjaustau kvadrateliais


  • (anonimas) 2010-12-20 19:25

    Gavosi gana skanus pyragas :super: tik aš šiek tiek plaktus kiaušinių baltymus sumaišiau su varške, nes nemokėjau gerai išplakti [:-) :super2:


  • janike 2010-12-18 14:53

    MES KALEDOM KEPSIM SITA PYRAGA, :-D JAU DABAR SEILE TYSTA :super:


  • ruta 2010-12-18 14:50

    mmmm skanumelis,patariu visiems ;-) :super:


Daugiau receptų