Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ingridos pyragas
AUTORIUS:
Ingrida
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
100 gramų margarino
3 vienetai kiaušinių
15 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
100 gramų grietinės
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
125 gramai vaisių (džiovinti: spanguolės, vyšnios, razinos ir pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi, margarinu ir grietine.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Vaisius užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Nusausinkite ir įmaišykite į tešlą.
Kepkite apie 1 valandą.
Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei jis ištraukus iš tešlos bus sausas, vadinasi pyragas iškepęs.

Ingridos pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Išplakite kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi, margarinu ir grietine.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Vaisius užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Nusausinkite ir įmaišykite į tešlą.
Kepkite apie 1 valandą.
Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei jis ištraukus iš tešlos bus sausas, vadinasi pyragas iškepęs.

Receptą atsiuntė Ingrida

Komentarai


Daugiau receptų