Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Irenos žalioji vegeta
AUTORIUS:
Irena
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Vegeta iš žalių daržovių. Laikyti šaldytuve, o ne šaldiklyje. Tinka dėti į sriubas, salotas, mėsos ir žuvies patiekalus, į padažus taip pat galima užsidėti ant duonos Vegeta iš žalių daržovių. Laikyti šaldytuve, o ne šaldiklyje. Tinka dėti į sriubas, salotas, mėsos ir žuvies patiekalus, į padažus taip pat galima užsidėti ant duonos sviesto ir užsidėti vegetos! (...daugiau) Irena
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1.5 kilogramo morkų
1.5 kilogramo pomidorų pastos
1 kilogramas svogūnų
400 gramų druskos
200 gramų paprikų
50 gramų krapų
0.5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai
0.5 arbatinio šaukštelio malti lauro lapai
1 žiupsnelis bazilikų
1 žiupsnelis mairūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas sutarkuoti per burokinę trintuvę.
2.
Visas daržoves (ir morkas) sumalti mėsmale, tada sudėti sudėti prieskonius, viską išmaišyti.
3.
Sudėti į stiklainiukus, užsukti paprastais dangteliais.

Irenos žalioji vegeta

Recepto autorius: Vegeta iš žalių daržovių. Laikyti šaldytuve, o ne šaldiklyje. Tinka dėti į sriubas, salotas, mėsos ir žuvies patiekalus, į padažus taip pat galima užsidėti ant duonos ( ...daugiau ) Irena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Morkas sutarkuoti per burokinę trintuvę.

  2. Visas daržoves (ir morkas) sumalti mėsmale, tada sudėti sudėti prieskonius, viską išmaišyti.

  3. Sudėti į stiklainiukus, užsukti paprastais dangteliais.

Receptą atsiuntė Irena

Komentarai (1)


  • Rima 2017-11-06 21:05

    Isbandziau. Skanu.


Daugiau receptų