Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Itališkas kalmarų užkandis
AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas citrinų (žalių citrinų)
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos (konservuoti, smulkinti)
1 valgomasis šaukštas svogūnų (smulkinti)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
200 gramų kalmarų (virti)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
šiek tiek čili pipirų (pipirai)
1 vienetas mėtų (šakelė)
1 valgomasis šaukštas pankolių
1 arbatinis šaukštelis pankolių (sėklos)
1 valgomasis šaukštas kaparėlių
2 vienetai duonos (Ciabatta, riekelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Ciabatta duoną nerūpestingai suplėšykite, pabarstykite pipirais ir druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite ypač grynu alyvuogių aliejumi.

Šaukite į orkaitę, kol apskrus (200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje su įjungta grill funkcija).

Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Tada dėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, pankolį, česnaką. Trumpai apkepinkite ant didelės ugnies. Įdėkite kalmarus, juos apkepinkite. Sudėkite likusius ingredientus.

Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius Ciabatta gabalėlius, tuomet ant jų sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi. Skanaus!

Taip paruošti galite ir kitas jūros gėrybes.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt

Nuotraukos autorius - Darius Petrulaitis

Itališkas kalmarų užkandis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ciabatta duoną nerūpestingai suplėšykite, pabarstykite pipirais ir druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite ypač grynu alyvuogių aliejumi.

Šaukite į orkaitę, kol apskrus (200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje su įjungta grill funkcija).

Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite aliejaus. Tada dėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, pankolį, česnaką. Trumpai apkepinkite ant didelės ugnies. Įdėkite kalmarus, juos apkepinkite. Sudėkite likusius ingredientus.

Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius Ciabatta gabalėlius, tuomet ant jų sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi. Skanaus!

Taip paruošti galite ir kitas jūros gėrybes.

Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu:www.ciopciop.lt

Nuotraukos autorius - Darius Petrulaitis

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kulinarijos kursai

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...