Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Itališkas kiaulienos karbonadas
AUTORIUS:
Gražina
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas bazilikų (smulkintas)
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
0.5 stiklinės kvietinių miltų (mišinys kepiniams)
0.4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
4 vienetai kiaulės nugarinės (pjausniai)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
0.3 stiklinės padažo (itališkas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Itališkas padažas gaminamas iš 1 stiklinės aliejaus, 0,3 stiklinės raudonojo vyno acto, 1 a. š. druskos, 1 a. š. cukraus, 0,25 a. š. raudonėlio, 1 a. š. garstyčių, 0,25 a. š. paprikos miltelių ir 0,25 a. š. džiovinto bei smulkinto česnako.
Miltų mišinys ir džiūvėsėliai sumaišomi su susmulkintu česnaku, baziliku bei petražolėmis.
Kiaulienos nugarinės pjausniai pamušami, įtrinami druska bei pipirais, aptepami itališku padažu ir apvoliojam miltų bei džiūvėsėlių mišinyje.
Taip paruošti pjausniai vartant kepami apie 15 min. keptuvėje su aliejumi arba grilyje virš žarijų.
Patiekiami karšti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Itališkas kiaulienos karbonadas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Itališkas padažas gaminamas iš 1 stiklinės aliejaus, 0,3 stiklinės raudonojo vyno acto, 1 a. š. druskos, 1 a. š. cukraus, 0,25 a. š. raudonėlio, 1 a. š. garstyčių, 0,25 a. š. paprikos miltelių ir 0,25 a. š. džiovinto bei smulkinto česnako.
Miltų mišinys ir džiūvėsėliai sumaišomi su susmulkintu česnaku, baziliku bei petražolėmis.
Kiaulienos nugarinės pjausniai pamušami, įtrinami druska bei pipirais, aptepami itališku padažu ir apvoliojam miltų bei džiūvėsėlių mišinyje.
Taip paruošti pjausniai vartant kepami apie 15 min. keptuvėje su aliejumi arba grilyje virš žarijų.
Patiekiami karšti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai (2)


  • Rimantas 2014-01-12 10:11

    Gal kas žinot, koks čia miltų mišinys? Ir koks santykis miltų mišinio su džiūvesėliais?


  • Gabreile 2013-10-10 11:24

    Labai skanus karbonadas, pirstus apsilaižyti galima. Uzsigerkite vynu ar degtine. :) :-)


Daugiau receptų