Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Itališkas obuolių pyragas
AUTORIUS:
Simona
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
6 vienetai obuolių
1 stiklinė cukraus
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (arba soda)
1 stiklinė vaisių (džiovinti (razinos, riešutai, apelsinų žievelė))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Obuolius supjaustyti kubeliais, apiberti cukrumi, sudėti džiovintus vaisius ir valandai palikti šaltoje vietoje.
2.
Po to įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišyti su kepimo milteliais ir soda.
3.
Visus komponentus išmaišyti mediniu šaukštu ir perdėti į išteptą taukais ir pabarstytą miltais kepimo skardą.
4.
Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje 40 min.

Itališkas obuolių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius supjaustyti kubeliais, apiberti cukrumi, sudėti džiovintus vaisius ir valandai palikti šaltoje vietoje.

  2. Po to įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišyti su kepimo milteliais ir soda.

  3. Visus komponentus išmaišyti mediniu šaukštu ir perdėti į išteptą taukais ir pabarstytą miltais kepimo skardą.

  4. Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje 40 min.

Receptą atsiuntė Simona

Komentarai


Daugiau receptų