Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Itališkas troškinys su juodosiomis alyvuogėmis
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Alyvuogės šiam troškiniui suteikia išskirtinio skonio, o paprikos nuostabų kvapą. Paprikas galima pakeisti pomidorais, o jei nepatinka juodosios alyvuogės, galima naudoti Alyvuogės šiam troškiniui suteikia išskirtinio skonio, o paprikos nuostabų kvapą. Paprikas galima pakeisti pomidorais, o jei nepatinka juodosios alyvuogės, galima naudoti žaliąsias, tačiau juodosios suteikia patiekalui geresnį estetinį vaizdą. Tad štai ir greita, pigi ir nesudėtinga vakarienė. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų makaronų (naudojau vamzdelius)
2 skiltelės česnakų
4 vienetai saldžiosios paprikos
100 mililitrų pomidorų tyrė
1 vienetas aitriųjų paprikų
1 sauja juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
1 arbatinis šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis rudojo cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 pundelis petražolių (smulkintos, patiekiant)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Susmulkinti česnaką ir sumaišyti su cukrumi. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir trumpai pakepinti.
2.
Saldžias paprikas supjaustyti nedideliais gabaliukais, aitriąją papriką supjaustyti smulkiai. Suberti į keptuvę su česnaku. 1-2 min. pakepti ant didelės kaitros, po to sumažinti.
3.
Suberti raudonėlį, supilti pomidorų tyrę, uždengti ir kaitinti apie 15 min. Jei reikia, papildyti pomidorų tyrės.
4.
Kol padažas troškinasi, išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
5.
Perpjauti alyvuoges pusiau ir suberti į troškinį. Jei reikia, pagardinti druska. Patiekti su makaronais, pabarstyti petražolėmis.

Itališkas troškinys su juodosiomis alyvuogėmis

Recepto autorius: Alyvuogės šiam troškiniui suteikia išskirtinio skonio, o paprikos nuostabų kvapą. Paprikas galima pakeisti pomidorais, o jei nepatinka juodosios alyvuogės, galima naudoti ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Susmulkinti česnaką ir sumaišyti su cukrumi. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir trumpai pakepinti.

  2. Saldžias paprikas supjaustyti nedideliais gabaliukais, aitriąją papriką supjaustyti smulkiai. Suberti į keptuvę su česnaku. 1-2 min. pakepti ant didelės kaitros, po to sumažinti.

  3. Suberti raudonėlį, supilti pomidorų tyrę, uždengti ir kaitinti apie 15 min. Jei reikia, papildyti pomidorų tyrės.

  4. Kol padažas troškinasi, išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.

  5. Perpjauti alyvuoges pusiau ir suberti į troškinį. Jei reikia, pagardinti druska. Patiekti su makaronais, pabarstyti petražolėmis.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų