Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Itališkasis dvelksmas
AUTORIUS:
Violeta
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek acto (Balzamiko padažas)
1 vienetas pomidorų pastos (nedidelė tūbelė)
šiek tiek kumpio (Juodasis, Biovela)
1 vienetas duonos (čiabata)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Riekelėmis supjaustome čiabatos duonytę. Kiekvieną gabaliuką ištepame pomidorų pasta. Ant viršaus uždedame juodojo kumpio (plonai papjaustyto). Ir ant viršaus užlašiname balzamiko padažo. Nepamirškime taurės gero raudono vyno. Paragaukime ir trumpam atsidurkime pietų Europoje.

Itališkasis dvelksmas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Riekelėmis supjaustome čiabatos duonytę. Kiekvieną gabaliuką ištepame pomidorų pasta. Ant viršaus uždedame juodojo kumpio (plonai papjaustyto). Ir ant viršaus užlašiname balzamiko padažo. Nepamirškime taurės gero raudono vyno. Paragaukime ir trumpam atsidurkime pietų Europoje.

Receptą atsiuntė Violeta

Komentarai


Daugiau receptų