Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Japono sriubytė
AUTORIUS:
anna
INGREDIENTAI:
1 česnakų
50 gramų petražolių
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
100 gramų svogūnų (laiškai)
200 gramų jautienos
3 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
100 gramų makaronų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustome gabaliukais, įtriname garstyčiomis, susmulkiname česnaką ir apkepiname aliejuje. Įdedame pomidorų padažo. Tada dedame į puodą, užpilame 3 stiklinėmis vandens ir verdame apie 20 min. Sudedame makaronus, druskos žiupsnelį, pipirų žiupsnelį, sojos padažą, sviesto šaukštelį.
Pabaigoje sudedame petražoles ir smulkintus svogūnų laiškus.
SKANAUS.

Japono sriubytė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustome gabaliukais, įtriname garstyčiomis, susmulkiname česnaką ir apkepiname aliejuje. Įdedame pomidorų padažo. Tada dedame į puodą, užpilame 3 stiklinėmis vandens ir verdame apie 20 min. Sudedame makaronus, druskos žiupsnelį, pipirų žiupsnelį, sojos padažą, sviesto šaukštelį.
Pabaigoje sudedame petražoles ir smulkintus svogūnų laiškus.
SKANAUS.

Receptą atsiuntė anna

Komentarai (16)


  • Nusikales 2011-03-06 22:30

    Skanu ! :super: ;-) :ok:


  • hmhm 2011-02-10 13:28

    pavadinimas labiau tiktu lietuvio sriubyte manau :D


  • jurga 2011-01-07 16:31

    greitai ir skanu (turejau isvirta jautiena)- tai tiesiog mesyte pakepiau kaip parasyta ir paviriau su makaronais...o kai dar uzsiastrinom supipiriuku sunka...skanumelis


  • (anonimas) 2010-12-11 16:00

    jo nu cia sriuba vadinasi udon, bet ir makaronai turi buti tokie plokstus ir stori, ir kesupo visai nereikia deti. dedasi sojos padazas gaminamoji osake ir dar toks mirin vadinamas taip pat padaziukas, as su jais gaminu bet koki patiekala super skonis, net su suvim gaunasi.


  • <3<3<3 2010-07-05 17:07

    %-)


  • nu jo 2010-06-29 04:54

    cia vadinama udon sriuba tik daroma siek tiek kitaip


  • zivile 2010-06-13 18:02

    niu va, ka tik baigiau virti, tik ji man visai ne skaidri gavosi, bet skonis niam niam :super: i kitas lietuviskas sriubas nepanasus


  • Zivile 2010-06-13 17:03

    o aliejuj apkepti tik cesnaka ar ir jautiena kartu ?


  • Ausra 2010-03-22 18:38

    aišku, ačiū :D


  • laimis 2010-03-21 02:15

    viena vyriska arba dvi moteriskos :-D


Daugiau receptų