Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jaučio liežuvio užkanda
AUTORIUS:
justule
INGREDIENTAI:
300 gramų jautienos liežuvio (virtas)
3 valgomieji šaukštai majonezo
100 gramų konservuotų žirnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!

Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.

Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!

Skanaus!

Jaučio liežuvio užkanda

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte!

Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo.

Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais. Dar patartina įdėti keptos duonos kubelių, žirnelių ir sumaišyti su majonezu!

Skanaus!

Receptą atsiuntė justule

Komentarai (3)


  • ruta 2010-08-08 15:26

    ha ha ha =]


  • Audinga 2010-01-12 10:29

    O as manau, svarbu, kad zmogus su grazia misija pateikia skanu patiekala.. O is kur ta nuotrauka.. juk ne tame esme - esme pacioje idejoje ;)
    Juk skanu jaucio liezuvio uzkanda :super:


  • kritike 2009-10-24 10:06

    Brangioji...malonu kaip zmones savo receptus deda,o nevagia is restoranu.(pvz,cili kaimo)..jei neturi fantazijos ,geriau isvis nieko nerasyk..


Daugiau receptų