Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jaučio pietūs
AUTORIUS:
elinda
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
1 česnakų
šiek tiek imbierų (šaknis)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek jautienos (gabaliukas)
šiek tiek raudonojo vyno (taurė)
šiek tiek sojos padažo
1 valgomasis šaukštas sviesto
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustome gabalėliais ir dedame į puodą su vandeniu patroškinti kol suminkštės. Į puodą pilame sojos, dedame smulkinto česnako, druskos, ir įspaudžiame citriną.
Mėsytei suminkštėjus, išimame ją ir dedame į gilią įkaitintą keptuvę. Pilame šlakelį aliejaus, tada dedame tarkuotą imbiero šaknį, pilame trečdalį stiklinės sojos padažo ir taurę raudonojo vyno.
Troškiname, kol skystis susigeria ir per pusę kiekio išgaruoja, tada dedame šaukštą gero sviesto, pabarstome pipirais.
Štai ir gatava jautiena. Ją galime valgyti su pasirinktu garnyru.
Labai tinka su makaronais, bulvių koše ir žaliais svogūnų laiškais ar tiesiog baltais ryžiais. Skanaus.!

Jaučio pietūs

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustome gabalėliais ir dedame į puodą su vandeniu patroškinti kol suminkštės. Į puodą pilame sojos, dedame smulkinto česnako, druskos, ir įspaudžiame citriną.
Mėsytei suminkštėjus, išimame ją ir dedame į gilią įkaitintą keptuvę. Pilame šlakelį aliejaus, tada dedame tarkuotą imbiero šaknį, pilame trečdalį stiklinės sojos padažo ir taurę raudonojo vyno.
Troškiname, kol skystis susigeria ir per pusę kiekio išgaruoja, tada dedame šaukštą gero sviesto, pabarstome pipirais.
Štai ir gatava jautiena. Ją galime valgyti su pasirinktu garnyru.
Labai tinka su makaronais, bulvių koše ir žaliais svogūnų laiškais ar tiesiog baltais ryžiais. Skanaus.!

Receptą atsiuntė elinda

Komentarai (6)


  • simona 2010-02-11 19:33

    --Į puodą Receptai ir patiekalai sojos, dedame smulkinto česnako, druskos, ir įspaudžiame citriną.
    taigi parasyta cesnakas i puoda skaityt ismok:D


  • mindaugas 2010-02-11 18:33

    biski sakinius risliau rasyt galetum, tai cesnakai i puoda ar i keptuve ? visiskai nebesuprantu %-)


  • renata 2009-02-09 15:40

    aciu sendien gaminsiu :super: ;-)


  • elinda 2009-02-08 17:34

    Svogunelis kartu su cesnaku ir mesyte i keptuve eina :)
    arba galima atskirai apkepinti jei megstat su sojos padazu tarkim :) :super:


  • renata 2009-02-08 14:27

    jai nepaslaptis,o kur svogunas dingo kur ji deti reikia ar bjo visai nereikia? labai skanu turetu buti gaminsiu pati,bet tas svogunas ;-) :super:


  • jurga 2009-01-30 10:04

    bandysime daryt :-)


Daugiau receptų