Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautiena "Chow Fun"
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti "Shaoxing vyno" - patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti "Shaoxing vyno" - patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Kadangi patiekalas gana sūrus, makaronus galima ir nekepinti, o dėti teisiai į lėkštę iš puodo. Jei nesinori didelio sūrumo, galima nebepilti sojų padažų patiekalo gaminimo pabaigoje. Skanaus. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
140 gramų jautienos
1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (šviesus)
1 arbatinis šaukštelis baltojo vyno
1 arbatinis šaukštelis krakmolo
1 arbatinis šaukštelis vandens
1 žiupsnelis cukraus
Garnyrui:
200 gramų ryžių makaronų
1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (šviesus)
1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (tamsus)
Kepimui:
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu, krakmolu, vandeniu ir cukrumi. Palikti 15 minučių.
2.
Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
3.
Įkaitintame aliejuje iškepti mėsą, kol pabals. Dėti makaronus, pakepinti 30 sekundžių. Supilti sojų padažą ir pakepinti 30 sekundžių.

Jautiena "Chow Fun"

Recepto autorius: Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti "Shaoxing vyno" - patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Garnyrui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu, krakmolu, vandeniu ir cukrumi. Palikti 15 minučių.

  2. Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.

  3. Įkaitintame aliejuje iškepti mėsą, kol pabals. Dėti makaronus, pakepinti 30 sekundžių. Supilti sojų padažą ir pakepinti 30 sekundžių.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų