Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautiena mongoliškai
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Tai puikaus skonio patiekalas puikiai tinkantis tiek vakarienei, tiek pietums. Krakmolas suteikia nuostabaus glitumo ir minkštumo mėsai. Jei turite aitriųjų paprikų padažo ir Tai puikaus skonio patiekalas puikiai tinkantis tiek vakarienei, tiek pietums. Krakmolas suteikia nuostabaus glitumo ir minkštumo mėsai. Jei turite aitriųjų paprikų padažo ir patinka aštrumas, galima jo įmaišyti į padažą. Mėsai rinkausi jautienos kumpį, nes jis lengviau pjaustosi ir neturi beveik riebalų ir jungiamojo sluoksnio, o mėsa iškepusi daug minkštesnė. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų jautienos
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas morkų
6 valgomieji šaukštai krakmolo
Kepimui:
4 valgomieji šaukštai aliejaus
Padažui:
0.333333 stiklinės rudojo cukraus
0.333333 stiklinės vandens
0.333333 stiklinės sojos padažo
4 skiltelės česnakų (smulkintų)
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
Pabarstymui:
3 vienetai svogūnų laiškų (smulkintų)
2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais ir išmaišyti su krakmolu. Morką ir papriką supjaustyti juostelėmis. Dubenyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti morkas bei papriką. Tuomet sudėti mėsą ir kepti kol apkeps. Tuomet supilti padažą ir kepti, kol gerai suputos. Dar patroškinti apie 5-7 minutes.
3.
Patiekti pabarsčius svogūnų laiškais, sezamais ir valgyti su ryžiais arba ryžių makaronais.

Jautiena mongoliškai

Recepto autorius: Tai puikaus skonio patiekalas puikiai tinkantis tiek vakarienei, tiek pietums. Krakmolas suteikia nuostabaus glitumo ir minkštumo mėsai. Jei turite aitriųjų paprikų padažo ir ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Kepimui: Padažui: Pabarstymui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Jautieną supjaustyti mažais gabaliukais ir išmaišyti su krakmolu. Morką ir papriką supjaustyti juostelėmis. Dubenyje sumaišyti padažui skirtus ingredientus.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti morkas bei papriką. Tuomet sudėti mėsą ir kepti kol apkeps. Tuomet supilti padažą ir kepti, kol gerai suputos. Dar patroškinti apie 5-7 minutes.

  3. Patiekti pabarsčius svogūnų laiškais, sezamais ir valgyti su ryžiais arba ryžių makaronais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų