Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Jautienos frikadelių sriuba
AUTORIUS:
Živilė
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
5 vienetai morkų
1 sauja petražolių (smulkintos)
450 gramų jautienos faršo
2 vienetai kiaušinių
150 gramų džiūvesėlių (malti)
šiek tiek druskos
2.4 litro sultinio (daržovių)
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos faršą išminkome su džiūvėsėliais, kiaušiniais, druska bei pipirais.
Supilame į didelį puodą sultinį, užkaičiame, sudedame į jį kubeliais supjaustytas nuskustas bulves ir užverdame.
Užvirus paverdame dar apie 10 min., sudedame sutarkuotas arba pusgriežinėliais supjaustytas nuskustas morkas ir paverdame dar apie 10 min.
Iš faršo suformuojame nedidelius kukuliukus, sudedame į sriubą ir verdame apie 30 min.
Baigiant virti sudedame į sriubą smulkintus svogūnų laiškus, petražoles ir dar paskaniname druska bei pipirais.
Skanaus.

Jautienos frikadelių sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautienos faršą išminkome su džiūvėsėliais, kiaušiniais, druska bei pipirais.
Supilame į didelį puodą sultinį, užkaičiame, sudedame į jį kubeliais supjaustytas nuskustas bulves ir užverdame.
Užvirus paverdame dar apie 10 min., sudedame sutarkuotas arba pusgriežinėliais supjaustytas nuskustas morkas ir paverdame dar apie 10 min.
Iš faršo suformuojame nedidelius kukuliukus, sudedame į sriubą ir verdame apie 30 min.
Baigiant virti sudedame į sriubą smulkintus svogūnų laiškus, petražoles ir dar paskaniname druska bei pipirais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Živilė

Komentarai


Daugiau receptų